Prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Wij horen je denken: ‘Die zijn er vroeg bij!’ Klopt. En wij adviseren jou hetzelfde te doen: wees op tijd met het bestellen en versturen van je kerstkaarten.

Direct bestellen

Tips voor een goede kerstkaart

Het versturen van een kerstkaart is een mooi moment om – op een eenvoudige, snelle en relatief goedkope manier – de relatie met je klant te versterken. Voorkom dat jouw kerstkaart een ‘verplicht nummertje’ wordt en met haastige spoed of weinig originaliteit de deur uitgaat.

Gebruik je eigen woorden; Een zelfbedachte kerstgroet klinkt vaak veel beter dan een voorgekauwde en geeft jouw kerstkaart inhoud die opvalt en onthouden wordt!
Maak jouw kaart persoonlijk; Door hem te individualiseren: iedere klant zijn eigen naam op de kerstkaart én envelop.
Hoe bestel ik kerstkaarten?

Via onze webshop kun je in vier eenvoudige stappen een zakelijke kerstkaart opmaken en bestellen. Je mag ook voor inspiratie bij ons langskomen en voorbeelden uit onze collectie bekijken.

Lever jouw persoonlijke tekst en/of afbeelding bij ons in.
Zet in een Excelbestand de namen en adressen van de klanten die van jou een kaart krijgen.
Wij printen de adressen op een mooie bijpassende envelop en gaan voor jou naar de brievenbus.
Iedere klant ontvangt zijn persoonlijke kerstkaart!
Kun jij snel beslissen? De eerste 15 aanvragen krijgen van ons 10% vroege-kerstkaart-korting!

Steun een goed doel!

Om je zakelijke kerstkaart een extra dimensie te geven, kun je een goed doel steunen. Per kerstkaart draag jij €0,25 af aan het door jouw gekozen goede doel. Wij plaatsen hun logo op de achterkant van jouw kerstkaart.