Webdesign

In de studio, ons digitale domein, ontwikkelen we digitale kanalen zoals websites, webshops, whitepapers, banners, noem het maar op. Ook hebben we ons verdiept in de wereld van Google waaronder Adwords en Analytics. We zorgen voor verbetering van de vindbaarheid en meetbaarheid van uw website door te targeten op de juiste doelgroepen, de juiste plekken, tijden en kanalen. Digitale marketing begint echter bij het doel; En daar denken we graag over mee.

triangle2

Webdesign

We bouwen en programmeren actief en dynamisch met een open source management systeem (CMS). Hiermee kunt u uw website zelf beheren. Kies uit twee van grootste en bekendste open-source-systemen: Joomla en WordPress.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Laat u bij ons een website maken? We zetten alles op alles om uw website optimaal vindbaar te maken in Google zoekmachineoptimalisatie. Dit SEO-traject begint al met het toepassen van de meest actuele techniek.

Online marketing (SEA)

Meer bezoekers naar uw website trekken? Dat kan via online adverteren. Denk aan advertenties in zoekmachines (AdWords), video adverteren of potentiële bezoekers bereiken door middel van remarketing en affiliate marketing.

Huisstijlbeheer

Via ons makkelijk te bedienen web-2-print systeem kun je jouw huisstijl beheren, een gepersonaliseerde mailing online opmaken en bestellingen doen. Je hebt minder kans op fouten in je drukwerk.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.