Green Screen Studio

De Green Screen Studio van Accent is zeer geschikt voor kleine AV-producties zoals interviews, webinars, online kerkdiensten, (product)presentaties, webcastings en vrijstaande video-opnames. De studio is geheel zelf te gebruiken door onder andere vloggers en fotografen maar ook voor ondernemers die een product of dienst willen presenteren of vrijstaande beelden nodig hebben voor bijvoorbeeld een webshop of brochure.

Studio apparatuur

De green screen studio is standaard voorzien van basisapparatuur, met onder andere licht, een opnametafel, groot groen scherm (Green Screen voor Chromakey) en TV met autocue. Alles staat klaar dus je kan gelijk beginnen. In de ruime studio (70m2) kan je gemakkelijk met meerderen tegelijk in beeld, eventueel met accessoires, meubilair of achter een desk. Ook kunnen we live schakelen en streamen met meerdere camera’s voor het uitzenden van onder andere webinars, online cursussen en presentaties.

Studio support

Ben je nog onervaren of lukt het niet alleen, dan is hulp dichtbij. Accent is gevestigd bij Binnen Green Offices  waar diverse professionals werken die je kunnen helpen met hun eigen expertise. Van tekstschrijven, ontwerp, visagie, presentatiecoaching, technische ondersteuning, dagvoorzitterschap, voice-over, fotobewerking en videomontage. Allemaal onder 1 dak.

Vergaderen en catering

Wil je vooraf even vergaderen, lunchen of borrelen? Dat kan. Green Offices heeft diverse vergaderruimtes waar je in alle rust de opname kan voorbereiden. In het restaurant wordt dagelijks een gezond lunchbuffet geserveerd met heerlijke koele drankjes in de bar.

Bereikbaar

Je vindt de studio in Harderwijk direct aan de A28. We zijn uitstekend bereikbaar met ruime gratis parkeergelegenheid. Dus, zoek je een goede plek voor je foto- en videoshoot dan heeft Accent voor jou de oplossing. Bel voor een vrijblijvende afspraak.