Nieuwe lasersnijder voor Accent

Accent heeft geïnvesteerd in een nieuwe lasersnijder. De lasersnijder is voorzien van een zware 100W laserbuis waardoor er nu nog dikkere materialen gesneden kunnen worden tot het formaat 900x1250mm. De machine heeft een rotatie-unit waardoor ook ronde vormen kunnen worden gegraveerd. Acryl, rubber, plaatmateriaal, plastic (zonder pvc)  kristal, glas, jade, hout, MDF, fineer, bamboe, hoorn, marmer, leer, textiel, papier, karton, plexiglas, mdf gespoten, kurk, natuursteen, spiegels, aluminium, gietijzer, ijzer, rvs en verder nog vele materialen kunnen worden verwerkt.

 

Wat is lasersnijden

Lasersnijden is een CNC bewerking om materiaal efficiënt te verwerken, het afsnijden en/of graveren van verschillende materialen. De laser wordt d.m.v. spiegels gefocust en gecentreerd waardoor er op het oppervlakte een brandpunt ontstaat. Hierdoor kunnen oppervlaktes van uiteenlopende materialen in zeer specifieke vormen en maten worden uitgesneden en gegraveerd. We werken met een hoge precisie en hoge snelheid en laseren heeft geen last van stof of lawaai. We leveren een product af met gladde snijkanten die u niet meer hoeft te polijsten. Dus minder afval en hogere efficiëntie.

Toepassingen

Snijden en graveren van lijntekeningen, foto’s, reclameborden, letters, 3D-vormen, naambordjes, relatiegeschenken, wijnkistjes, glazen, 3D-lampen, etc. U kunt ook eigen materiaal aanleveren, mits het 100% chloorvrij is.

Onze laserservice bieden we aan interieurbouwers, scheepsbouw, glas/schildersbedrijven, aannemers, verhuurbedrijven, garagebedrijven, leer- en textielbedrijven, souvenirbedrijven, metaalbewerkingsbedrijven, steenhouwers, architecten, keukenfabrikanten, beveiligingsbedrijven, timmerfabrieken en noem maar op.

Offerte

Voor een offerte kunt u uw bestand naar ons toesturen. Wij beoordelen de lasertijd en materiaalkosten en mailen u de offerte. De prijs afhankelijk is van de lasertijd vanwege de beperkte levensduur van de laserbuis. Op 100% vermogen is de uurprijs 95,- ex. BTW maar afhankelijk van de toepassing draaien we vaak op een lager vermogen. Het starttarief per snijvorm is 15,-

Tekening digitaliseren

Mocht u geen bestand kunnen aanleveren kunnen wij een (handgemaakte) tekening digitaliseren en snijklaar maken tegen een uurtarief van 75,- ex BTW.