MakerSpace naar Putten

Hier begonnen we nog geen jaar geleden in Harderwijk met onze creatieve digitale werkplaats MakerSpace en nu al rijzen we daar de pan uit! Daarom pakken wij onze spullen op –waaronder de 3D-printer, lasersnijder en CNC-frees– en zetten we die een paar kilometer verder weer neer. Vanaf 1 februari ben je alle werkdagen met je ideeën welkom bij Accent CommunicatieMakers aan de Hoge Eng-oost 24 in Putten.

MakerSpace breidt uit

De verhuizing gaat gelukkig gepaard met een heel rijtje voordelen:

 • Alle machines bij elkaar
  Op onze hoofdlocatie staan al onze machines en materialen bij elkaar. Dus niet alleen de 3D-printer, lasersnijder, CNC-frees en textielpers maar ook o.a. de snijplotter, grootformaat printers, een laminator en andere gereedschappen. Ideaal want hiermee kunnen we mooie dingen voor je maken! En, er staan hele gave nieuwe investeringen op het programma.
 • Ruimere openingstijden
  We zijn voortaan vijf dagen per week beschikbaar voor je, in plaats van de ene dag. Je kunt bij ons terecht op alle werkdagen van 8.15 tot 17.30 uur.
 • 8 knappe koppen beschikbaar
  Bij Accent vind je alle acht creatieve makers bij elkaar. Zij staan voor je klaar om aan je ontwerp te werken.
 • Zeeën van ruimte
  Hier zitten wij – en dus onze machines – een stuk ruimer in ons jasje. Voldoende plek dus om te werken aan jouw prachtige project(en).

We’ll be back

We zijn bezig met een nieuwe en perfecte plek dus MakerSpace komt weer terug naar de mooie Hanzestad. Uiteraard ben jij dan de eerste die het hoort!

Ook iets laten maken in MakerSpace?

Wij ondersteunen je graag bij uitvindingen en innovatie met computergestuurde gereedschappen. Stuur ons je schets of computertekening en wij maken met onze machines van jouw eigen idee een model of productie.