Studio

De grafisch vormgevers in onze studio zorgen voor een ontwerp met een treffende visualisatie van uw marketingboodschap. Desgewenst verzorgen we het ontwerp van uw totale campagne; Van huisstijl tot en met de toepassing daarvan o.a. in een website, drukwerk waaronder flyers, folders, reclamefolders en signing zoals autobelettering, buitenreclame en beursreclame. Onze vormgevers zorgen voor een herkenbare stijl die aansluit bij uw doelstellingen.

triangle2

studio

(SEO)-tekstschrijven

Heeft u behoefte aan pakkende teksten voor uw bedrijf? Schakel via ons een (SEO)-tekstschrijver in. We geven uw marketingboodschap kracht en stemmen deze zorgvuldig af op uw doelgroep én op uw doelstellingen. SEO-teksten voor uw website of webshop dragen bij aan een betere vindbaarheid in Google én aan meer conversie.

studio

Ontwerp

U de marketingideeën, wij de uitvoering. Wij zetten uw ideeën om naar een concreet en creatief ontwerp dat bijdraagt aan uw doelstellingen; offline, online of beide (crossmediaal). Onze grafisch ontwerpers denken met u mee over de inzet van de juiste communicatiemix: digitaal drukwerk, website en signing.

studio

Desktop Publishing

Ondersteuning nodig bij het bewerken en opmaken van documenten voor onder meer drukwerk, banners, advertenties en narrowcasting? Schakel een dtp-er in van de CommunicatieMakers van Accent in Putten. We werken secuur en efficiënt. En we zorgen voor de juiste aanlevering van uw document bij kranten en magazines. Handig voor u, geen omkijken naar.

studio

Fotografie

Hoe krachtiger de beelden, hoe sterker uw marketingboodschap. We nemen dan ook slechts genoegen met de beste beelden voor uw flyer, poster, magazine, website of ander middel. Tal van foto- en beeldarchieven staan tot onze beschikking.

studio

Database publishing

Regel zelf uw drukwerk. Wilt u uw drukwerk graag zelf regelen, met uw eigen pc? Dat kan met database publishing. Hiermee drukt of print u uw producten mooi opgemaakt rechtstreeks vanuit uw eigen voorraad- of boekhoudsysteem. We ondersteunen u graag.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.