Backlit frame voor binnen en buiten

Wil je opvallen met een onderscheidende verlichte boodschap? Kies dan in je winkel, showroom of beursstand voor een backlit frame. Met een backlit frame van Accent krijgt je boodschap alle aandacht!

Van ontwerp tot montage

Accent denkt graag met je mee, van idee tot en met de realisatie. Zo zorgen we graag voor een ontwerp, de productie en de installatie. Geen probleem!

Naadloos tot grote formaten

Het kleinste formaat frame is 400x400mm en het grootste naadloze frame is 3050x1500mm. Wil je groter dan kunnen we frames koppelen. Een backlit frame kan dus van klein tot heel erg groot!

Heldere kleuren en natuurlijke uitstraling

Het backlit materiaal is van polyster en wordt voorzien van een 200% bedrukking. In combinatie met verlichting ontstaan er daardoor heldere kleuren, zodat jouw prints in de spotlight staan, zelfs als het backlit uit staat! Ons backlit doek heeft in vergelijking met andere backlit doeken een natuurlijke textiel look en geen PVC uitstraling waardoor jouw prints esthetisch beter tot hun recht komen.

Veilig, kreukvrij en vuilafstotend

Het materiaal is nauwelijks ontvlambaar (B1-gecertificeerd) en kreukvrij. Een ander voordeel is dat vuil en water niet blijven plakken maar van het oppervlak afrollen. Hierdoor kan het tegen een stootje en is het zelfs ook buiten toepasbaar. Doordat we de doeken afwerken met een pees is deze later of tussentijds eenvoudig te vervangen voor een speciale actie!