Grafisch ontwerp

Fotowanden

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om een van de binnenwanden volledig te voorzien van een foto of illustratie. Met een fotowand krijgt de ruimte meer sfeer en bepaal je de uitstraling van jouw kantoor, winkel of restaurant. Een echte blikvanger aan de muur voor de juiste ambiance. Kies voor een kleurrijke afbeelding, natuurbeeld of een achter-de-schermen foto. Accent ontwerpt, levert en plaatst full color prints voor over de hele muur in ieder formaat. Vakkundig gemonteerd door onze eigen specialisten. Voor fotoprints aan de wand hebben we twee mogelijkheden: naadloos behang met Airtex of Slimframes met textiel. Kijk bij onze projecten naar voorbeelden van fotowanden.

Naadloos behang met Airtex

Airtex is een fotobehang dat eenvoudig en naadloos aangebracht kan worden op wanden. Je hebt geen banen omdat dit behang uit één stuk wordt geprint. Dit geeft de wand een luxe uitstraling. Het fotobehang bestaat uit een fijn geweven polyesterdoek met een PVC-coating. Een sterk materiaal dat waterafstotend, krasvast en brandvertragend is. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken.

Slimframes met textiel

Slimframes met textiel, ook wel textielframes genoemd, zijn luxe dekodoeken die strak in een randloze aluminium frame worden gespannen. Ideaal om te gebruiken als fotowand. Je ziet geen naden en je kunt het doek gemakkelijk wisselen. Ga bijvoorbeeld voor elk seizoen of actie voor een andere print! De dekodoeken zijn licht en waterbestendig.

Textielframes met Led-verlichting

De Slimframes zijn te verlichten met LED verlichting. Deze verlichting wordt achter het doek geplaatst waardoor je afbeelding gaat leven. Denk aan een logo met een donkere achtergrond. Jouw logo staat dan in de spotlight. De textielframes kun je plaatsen in je kantoor of winkel, maar ze zijn ook perfect voor de standbouw.

Fotowanden met eigen ontwerp

Wil je een ontwerp aan de muur met je logo, bedrijfsnaam of een eigen design. Bij Accent is het mogelijk om een eigen ontwerp of zelf gekozen afbeelding met teksten te laten drukken op Airtex of textiel. Wij komen langs om in te meten en plaatsen de fotowand zelf. Wil je meer informatie hierover of een offerte? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.