Leerbedrijf en afstuderen bij Accent

Accent is een SBB-erkend leerbedrijf. Het doel van een stage is in een win/win situatie de stagiair voorbereiden op de arbeidsmarkt. Accent zorgt hierbij voor een uitstekende stageplek.

Competentiegericht leren en POP

De stagiair leert welke competenties nodig zijn voor een toekomstige functie. Bij aanvang van de stage wordt een POP gemaakt en een planning voor meetmomenten, (zelf)reflecties en feedback. Indien noodzakelijk kan technische kennis d.m.v. zelfstudie (videotutorials) worden aangevuld. Onder begeleiding van een professional wordt gestructureerd samengewerkt aan echte projecten voor onze klanten. Bijvoorbeeld vormgeving van huisstijlen, flyers, advertenties, websites, standinrichting en autobelettering. Ook wordt er veel hands-on gewerkt. Het leuke van een stage bij Accent is dat heel veel in eigen huis gebeurt. De stagiair kan de productie en het eindresultaat van de creatie dus ook echt zien!

Ben jij gemotiveerd en flexibel?

Wij bieden veel en verwachten ook veel terug! Er is dus alleen plek voor gemotiveerde en flexibele leerlingen. Dus wil jij ook een stageplek bij Accent? Stuur je sollicitatie voorzien van CV en je motivatie per mail.

leerbedrijf

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.