Grafisch ontwerp

Reclame lichtbakken

Maak reclame voor jouw bedrijf met een lichtbak op je gevel en breng je merk tot leven. Lichtbak reclame wordt veel gebruikt bij winkels, kantoren en horeca. Het vergroot je zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw merk. Juist door de heldere verlichting is de gevelreclame dag en nacht zichtbaar. Ook bij mistig of somber weer. Lichtbakken zijn bakken met ingebouwde LED-verlichting met hierop een plaat met uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap om jouw doelgroep te bereiken. Deze lichtreclame kan in iedere vorm, formaat, kleurcombinatie en bedrukking. Laat je door Accent adviseren! Kijk bij onze projecten naar voorbeelden van lichtbakken.


Duurzame lichtreclame

De lichtbakken hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. Door gebruik te maken van LED-verlichting valt de gevelreclame veel meer op dan onverlichte reclame. Daarnaast gebruikt LED-verlichting veel minder energie dan normale verlichting. Het is een eenmalige uitgave waar je lang profijt van hebt. Naast lichtbakken kun je ook kiezen voor lichtbakletters. Dit zijn verlichte doosletters waarbij elke letter een teken op zichzelf is.


Ontwerp en montage lichtbakken

Lichtbakken zijn er in veel vormen en maten. Je wilt advies over de juiste reclameverlichting die past bij de huisstijl en het pand. Accent helpt je bij het ontwerpen van jouw unieke lichtbak die goed past bij de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Je wilt dat jouw merk dag en nacht in de spotlight staat. Accent levert gevelreclame van uitstekende kwaliteit. We komen zelf inmeten en ons eigen montageteam komt de lichtbak op de gevel plaatsen.

In de meeste gevallen is er voor een reclame lichtbak een vergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Wij kijken dit voor je na en helpen je graag bij de aanvraag met alle door de gemeente gewenste specificaties. Heb hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.