Grafisch ontwerp

Verwijsborden

Verwijsborden zijn bewegwijzeringsborden om je bezoekers de juiste kant op te begeleiden. Juist in grote kantoorpanden, winkels, magazijnen en publieke ruimtes is het prettig voor je klanten om de weg te vinden. Je wilt niet dat ze gaan dwalen over de afdelingen. Bewegwijzering heb je in drie soorten: verwijsborden, verwijszuilen en bestemmingsborden. Je kunt de bordjes aan de muur bevestigen of ophangen.

Verwijsborden

wijzen je de weg naar bijvoorbeeld de lift, toiletten, vergaderzalen of kamers.

Verwijszuilen

zijn ideaal in grote panden en winkels. Op deze zuilen staat een overzicht van alle afdelingen, etages en diensten.

Bestemmingsborden

geven de locaties aan. Denk aan receptie, toiletten, vergaderzalen of etages.

Bewegwijzering buiten

Belangrijk bij de bewegwijzering buiten is dat de verwijsbordjes, reclamezuilen en parkeerbordjes van een afstand goed leesbaar zijn en op de juiste plek worden geplaatst. Zorg dat je jouw bezoekers helpt bij het vinden van de goede route of de juiste parkeerplaats. Wij letten daarom bij het ontwerp op de grootte van de letters, het lettertype, de kleuren en het materiaal. Accent geeft graag passend advies voor een duidelijke bewegwijzering buiten.

Verwijsborden in jouw huisstijl

De bewegwijzering in of buiten je pand moet niet alleen functioneel zijn. Het moet ook passen bij je huisstijl. Kies voor de juiste kleuren, vormen en lettertypes. Vergroot je herkenbaarheid met bewegwijzering. Accent helpt je hierbij. Wij leveren en plaatsen alle soorten bewegwijzering voor in je pand of op je bedrijfsterrein.

Zichtbaarheid signing

Alle reclame aan of in je pand dragen bij aan je zichtbaarheid en herkenbaarheid van je onderneming. Voer daarom je huisstijl consistent door in al je signing van gevelreclame, autobelettering tot verwijsborden. Accent levert en plaatst alle signing zelf. Snel en vakkundig door onze ervaren specialisten. Laat je signing over aan Accent en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.