Displays van karton of hout

Displays zijn een mooie manier om in te zetten voor promotieacties op beurzen, in winkels op een evenement of in de wachtruimte. Zet een toonbankdisplay op de balie voor de presentatie van kleine producten of ga voor een levensgrote blikvanger, de lifesize. Het belangrijkste is dat de display opvalt en de bezoeker verleidt tot een impulsaankoop of tot het meenemen van een folder. Accent produceert en bedrukt displays helemaal op maat in jouw huisstijl. Displays maken wij van stevig karton of van hout met of zonder interieur.

Soorten displays

Het promoten van je artikelen kan met verschillende soorten displays. Kleine displays op de toonbank, vloerdisplays, showcards of lifesizes. Alle displays worden op maat gemaakt helemaal in de kleuren en stijl van je bedrijf. Ideaal voor het promoten van nieuwe producten of juist om bestaande producten extra onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

Toonbankdisplays

Toonbankdisplays staan op de toonbank in een winkel, op de receptie in de wachtruimte of op de balie op beurzen. Ideaal voor het promoten van kleine producten of folders. Door juist een display op de toonbank te zetten kun je jouw doelgroep weer even aan je product herinneren of kennis laten maken met nieuwe producten.

Vloerdisplays

Een vloerdisplay is groter dan de toonbankdisplay en het woord zegt het eigenlijk al, de display staat op de vloer. Met een opvallende vloerdisplay trek je de aandacht van je doelgroep. Dit is de meest populaire display omdat je er veel producten in kwijt kan, door zijn grootte meer opvalt en niet teveel plaats inneemt.

Showcards

Showcards zijn opvallend bedrukte showkaarten van karton die met een standaard aan de achterzijde neergezet worden op bijvoorbeeld balies of toonbanken. Deze displays worden veel gebruikt in winkels, kappers, schoonheidssalons en op beurzen. Perfect om je product extra onder de aandacht te brengen.

Lifesize

Wil je een echte blikvanger? Kies dan voor een lifesize! Dit is een kartonnen display waarbij mensen, producten of figuren op ware grootte worden uitgesneden en bedrukt. Perfect voor op de winkelvloer, maar ook op beurzen en evenementen is dit bij uitstek geschikt om jouw product extra te laten opvallen.

Bedrukken van displays

Accent heeft ruime ervaring in het bedrukken en produceren van displays. Wij maken displays helemaal op maat en het is zelfs mogelijk de display te leveren in de vorm van je eigen product. Er zijn verschillende keuzes in het bedrukken van de display. Je kunt kiezen voor een volledige full colour bedrukking met je logo en een print, gedeeltelijke bedrukking of alleen je logo. Het karton snijden we dan vervolgens uit in de gewenste vorm. Ben je op zoek naar een display voor je winkel of voor op de beurs, laat je door ons adviseren! Accent levert en bedrukt displays van hoogwaardige kwaliteit. Wij denken graag met je mee over het ontwerp, de kleuren en het formaat.

kartonnen displays

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.