Grafisch ontwerp

Raambelettering

Accent plaatst mooie hoogwaardige raamfolie voor binnen en buiten. Gebruik de raamfolie als reclame voor je etalage van je winkel of praktijk. Gesneden letters en logo’s, full color prints of uitgesneden vormen en letters. Talloze mogelijkheden! We plaatsen vinylfolie of zandstraal folie. Beide materialen kunnen bedrukt of uitgesneden worden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van raambelettering? Neem contact met ons op voor advies of een offerte.

Creëer privacy met straalfolie

Straalfolie is de perfecte oplossing om inkijk tegen te gaan. Meer privacy met behoudt van lichtinval. Veel bedrijven kiezen daarom voor raamfolie op hun kantoor voor de tussenwanden bij vergaderruimtes of overlegplekken. Je kunt de hele glazen wand laten beplakken met een full color print in jouw huisstijl of alleen stroken straalfolie in het midden van het raam. Kies wat bij jou en je interieur past. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden.

Raambelettering buiten

De raambestickering kan aan de binnenkant en buitenkant van je pand worden aangebracht. Het is een ideale manier om reclame te maken voor je bedrijf. Trek met deze gevelreclame de aandacht van je bezoekers en voorbijgangers. Met de juiste raambelettering val je direct op in de buurt. Ga voor raamfolie voor de lange termijn of kies voor raambestickering voor tijdelijke acties. Accent heeft speciale raamfolie voor buiten van hoogwaardige kwaliteit die kleurvast en weersbestendig is. De raambelettering wordt professioneel aangebracht door onze vakkundige monteurs.

Ontwerp en montage raamfolie

Zorg met het design van je raamfolie dat dit past bij je huisstijl. Accent kan je hierbij helpen. Wij ontwerpen de raambelettering helemaal naar jouw wensen en in jouw stijl. Met het juiste ontwerp maak je een pand helemaal eigen. Raamfolie zelf aanbrengen lijkt gemakkelijk, maar in de praktijk valt dit toch flink tegen. Wil je de raamfolie echt strak en netjes hebben, laat dit dan over aan onze ervaren monteurs. Je raamfolie wordt snel en vakkundig geplaatst door onze specialisten. Kijk bij onze projecten naar voorbeelden van raambelettering.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.