Print en sign voor standbouw

Accent werkt samen met standbouwers en levert topkwaliteit als het gaat om print en sign voor standbouw en interieurbouw, groot of klein, in binnen- en buitenland, te verzorgen. Betrouwbaar, flexibel en vakkundig, zoals je dat van ons gewend bent.

Alu-matrix-systeem

We printen voor alu-matrix-systemen. Deze is licht in gewicht en bouwt snel. De matrix zorgt voor de ultieme modulariteit, met een oneindig aantal configuraties. De invulling, paneel, doek, lichtwand of ledwall, zitten voor en niet tussen de structuur, waardoor het systeem nagenoeg onzichtbaar wordt. Het resultaat is een mooie, strakke look, die de visuele communicatie maximaal tot haar recht laat komen.

Panelen | Geprint textiel

In standbouw gebruiken we textiel of invulpanelen. Accent beschikt over ruime ervaring om deze in topkwaliteit te printen. Alle formaten en materialen zijn mogelijk. We printen namelijk ook direct op materiaal. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een deel van de stand uitvoeren in tegels (zie de stand van Henri Willig) of whiteboard.

Lichtwanden in standbouw

Backlit led-oplossingen van uitstekende kwaliteit. Led-lampen zorgen voor intense en gelijkmatige verlichting van lichtwanden tot 3m. breed. Zowel vrijstaand als wandmontage.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.