Accent doosletters

Doosletters

Laat je bedrijfsnaam of logo opvallen met doosletters aan je gevel. Helemaal passend bij de uitstraling van je bedrijf. Accent ontwerpt unieke doosletters en worden professioneel gemonteerd door ons eigen montageteam. Het worden doosletters genoemd omdat de letters uit twee delen bestaan, namelijk een doos en een deksel. Elke letter is een teken op zichzelf en hierdoor driedimensionaal. Juist door de 3D vorm vallen ze extra op. De doosletters worden standaard gemaakt van aluminium en acrylaat, waarbij je zelf kunt kiezen uit de vorm, grootte, kleur en stijl. Wil je liever wat anders zoals koper of RVS, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk alvast bij onze projecten naar voorbeelden van doosletters.


Verlichte gevelletters

Laat jouw gevel nog meer opvallen door te kiezen voor verlichte doosletters. Zo ben je 24/7 zichtbaar voor voorbijgangers. Bij deze verlichte LED-letters, ook wel lichtbakletters genoemd, wordt de LED-verlichting ingebouwd. De LED-verlichting zit in de doos en schijnt naar buiten. Dit kan naar voren of naar achteren. Naast lichtbakletters kun je ook kiezen voor reclame lichtbakken. Dit zijn bakken met ingebouwde LED-verlichting met hierop een plaat met uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap.

Door de LED-verlichting naar voren te laten schijnen wordt de hele oppervlakte van de letter verlicht. Het bovendeel van de doos is van acrylaat omdat daar het licht doorheen schijnt. Het is ook mogelijk om de LED-verichting naar achteren te laten schijnen. Hier gaat het meer om indirecte verlichting. Het voorste gedeelte is dan lichtdicht en het achterdeel lichtdoorlatend. Hierdoor straalt het licht naar achteren uit.


Ontwerp en montage doosletters

Accent heeft veel ervaring in signing en adviseert je graag over de maat, kleuren en vorm van jouw gevelreclame. We zetten jouw ideeën om naar een prachtig ontwerp. Je wilt niet dat de gevelreclame wegvalt bij de kleur van het pand of dat de letters niet leesbaar zijn van een grotere afstand. Daarom helpt Accent je bij het ontwerpen van jouw doosletters, zodat deze goed passen en goed zichtbaar zijn. We komen zelf inmeten en ons eigen montageteam komt de doosletters op de gevel plaatsen. Vergunning nodig? Dan helpen we je hierbij.

Accent doosletters

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.