Grafisch ontwerp

Belettering

Belettering is een heel breed begrip. Eigenlijk alles wat je voorziet van tekst- en beeldmateriaal valt eronder. Het is een effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf. Denk aan een etalage van een winkel met raambelettering of mobiele reclame met autobelettering. Belangrijk is dat de belettering duidelijk en pakkend moet zijn. Accent kan je hierbij helpen.

Belettering binnen èn buiten

Reclame maken doe je door je merk te laten opvallen. Door de juiste belettering zorg je voor een professionele uitstraling van je onderneming. Gevelbelettering op je bedrijfspand of voertuigbelettering op jouw bedrijfswagens of machines. Belettering is niet alleen buiten mogelijk, ook binnen zijn er tal van mogelijkheden om je bedrijf te laten zien. Denk aan een logo op de wand of een printfolie op de glazen wanden.

Grafisch ontwerp

Gevelbelettering

Val met je gevelbelettering direct op bij je bezoekers of voorbijgangers. Met reclame aan de gevel creëer je meer zichtbaarheid en herkenbaarheid. Het is je visitekaartje! Kies voor freesletters, doosletters, lichtbakken of reclameborden.

Raambelettering

Raambelettering of ook wel raamfolie genoemd is een ideale manier om bij glazen wanden meer privacy te creëren. Plaats raamfolie aan de buitenkant van je pand voor meer zichtbaarheid van je merk.

Voertuigbelettering

Zichtbaarheid onderweg met het beletteren van je auto! Accent ontwerpt en plaatst de belettering helemaal in jouw huisstijl en wensen. We kunnen je auto ook wrappen met folie in elk gewenste kleur en bedrukking.

Advies en ontwerp belettering

Accent geeft advies over het ontwerp dat voldoet aan jouw wensen. We kijken naar de kleur en de uitstraling die het beste past bij je bedrijf of winkel. Wij nemen de tijd om samen te kijken welke vorm van belettering je nodig hebt om de juiste doelgroep te bereiken. Het plaatsen van alle signing doen onze eigen vakmannen. Je hoeft dus niet zelf in de stijgers of een andere partij in te schakelen.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.