Grafisch ontwerp

Textieldoeken

Val op met je reclame door deze te printen op textiel. Accent zet jouw boodschap in een full color print op textieldoeken. Hang de reclame op bij buiten evenementen, bouwplaatsen, aan je gevel of op reclamemasten. De textieldoeken spannen wij in een textielframe of in een buizenframe. De doeken zijn gemakkelijk te verwisselen. Ideaal dus voor kortlopende promoties en acties.  Je kunt ook kiezen voor spanddoeken met ringen die bevestigd worden aan steigers, dranghekken of bouwhekken. Al onze outdoor textieldoeken zijn weersbestendig.  

Buizenframe

Wie kent ze niet? Textieldoeken met reclame bevestigd in een buizenframe. Bij een buizenframe wordt het textieldoek met elastieken gespannen in een frame van steigerbuizen. Het doek heeft ringen waar de elastieken doorheen worden gestoken. Het is een degelijke constructie en geeft je reclame een industriële look.

Textielframe

Wil je een meer strakkere afwerking? Kies dan voor een textielframe. Het textieldoek wordt in een onzichtbaar frame vastgeklemd. Dus geen elastieken of ringen. Wel een stevige lijst die bestand is tegen de weerselementen. Accent heeft textielframes voor binnen en buiten. Binnen worden onze Slimframes met textiel gebruikt als fotowanden of reclamedoeken.

Spandoeken

Het is ook mogelijk om textieldoeken te bestellen die bevestigd kunnen worden aan steigers, dranghekken of bouwhekken. Door middel van kleine ringen aan de randen kun je de spanddoeken gemakkelijk monteren. Laat jouw boodschap opvallen bij buitenevenementen of bouwplaatsen. Al onze spandoeken verkleuren niet in de zon en zijn bestand tegen regen, sneeuw en harde wind.

Ontwerp en montage textieldoeken

Accent heeft veel ervaring in signing en adviseert je graag over de maat, kleuren en vorm van de textieldoeken. We zetten jouw ideeën om naar een prachtig ontwerp. Communiceer je boodschap op de juiste manier. Bij buitenreclame is het belangrijk dat deze van veraf al opvallen en leesbaar zijn van grotere afstand. Accent helpt je bij het ontwerpen van jouw textieldoek die goed past bij de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Alvast inspiratie op doen? Kijk bij onze projecten welke textieldoeken wij hebben ontworpen.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.