Reclame

Accent is allround in het beletteren, bestickeren, beplakken, belichten, verlichten en monteren van reclameuitingen op gevels, winkels, kantoren, voertuigen, beurzen, etc. Onderstaand een aantal voorbeelden van onze diensten.

Gevelreclame

Trek de aandacht van jouw doelgroep met gevelreclame. Met je naam of logo op het bedrijfspand val je direct op bij bezoekers en voorbijgangers. Het is je visitekaartje. Daarnaast kunnen bezoekers je pand makkelijker vinden.

Binnenreclame

Accent werkt regelmatig samen met projectinrichters. Wij verzorgen bijvoorbeeld het aanbrengen van bijvoorbeeld folie op binnenwanden of grote full colour afbeeldingen op wanden in showroom of restaurants.

Buitenreclame

Ramen, deuren, muren en borden… we beplakken het allemaal. Signing en buitenreclame is dé manier om in uw bedrijf of showroom of op locatie een boodschap te communiceren. Voor een campagne of voor het etaleren van uw bedrijf.

Voertuigbelettering

Wilt u werken aan zichtbaarheid onderweg? Laat uw auto beletteren. We doen dit voor tal van zakelijke opdrachtgevers in Nederland. We beletteren luxe auto’s en bedrijfswagens. Onze eigen reclameproductie zorgt voor smaakvolle belettering die past bij uw huisstijl en bij de doelstellingen. En natuurlijk bij het model.

Standbouw

Accent werkt samen met standbouwers en levert topkwaliteit als het gaat om print en sign voor standbouw en interieurbouw, groot of klein, in binnen- en buitenland, te verzorgen. Betrouwbaar, flexibel en vakkundig, zoals je dat van ons gewend bent.

Lasergraveren

Accent print direct op allerlei materialen zoals hout, metaal, glas, kunststof en kan deze vervolgens in elke gewenste vorm lasersnijden of graveren.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.