Accent freesletters

Freesletters

Freesletters zijn gevelletters die zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het is de meest gekozen variant van gevelreclame. We plaatsen niet alleen freesletters, maar ook freeslogo’s. Met het plaatsen van deze gevelreclame zorg je voor een professionele uitstraling en vergroot je de herkenbaarheid van jouw bedrijf. De gevelletters zijn er in verschillende lettertypes, kleuren of diktes te verkrijgen. De letters of het logo worden geplaatst met afstandhouders. Laat je door Accent adviseren over het ontwerp. Wij houden rekening met jouw wensen, huisstijl en de achtergrond van het pand. Vergunning nodig? Dan helpen we je hierbij.


Keuze materiaal letters gevelreclame

De materialen die voor freesletters en freeslogo’s gebruikt worden zijn: acrylaat (kunststof), PVC schuim, aluminium RVS, dibond (geborsteld aluminium), hout en trespa. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Bij het kiezen van het juiste materiaal is het belangrijk om rekening te houden met waar de letters komen te hangen. Accent kan je hierbij adviseren. Kijk bij onze projecten welke mogelijkheden er zijn voor freesletters.


Voordelen van freesletters

Freesletters worden al jaren gebruikt als gevelreclame. Kijk alleen al naar de gevels als je door een winkelstraat loopt. Het is enorm belangrijk voor je vindbaarheid.

Wanneer kies je voor freesletters:

  • Freesletters hebben een lange levensduur en zorgen jarenlang voor reclame op jouw gevel.
  • Gevelletters zijn weersbestendig en hebben weinig onderhoud nodig.
  • De keuze in vormgeving, kleuren en materialen is groot.
  • Relatief voordelig door snelle productie en montage.


Ontwerp en montage gevelletters

Vind je het lastig om zelf te bepalen hoe groot de letters moeten zijn of welke kleur het beste past? Je wilt bijvoorbeeld niet dat de gevelreclame wegvalt bij de kleur van het pand of dat de letters niet leesbaar zijn van een grotere afstand. Daarom helpt Accent je bij het ontwerpen van jouw gevelreclame, zodat deze goed passen en goed zichtbaar zijn. De freesletters of freeslogo’s worden bij Accent in de werkplaats geproduceerd. Hiervoor gebruiken wij een CNC freesmachine of laser. Daarnaast zorgt ons eigen montageteam voor het plaatsen van jouw gevelletters. Alles onder één dak! Wel zo makkelijk.

Accent freesletters
Accent freeslogo

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.