Machinebelettering Hoogwerkt

Machinebelettering

Fleetmarking

Machinebelettering is een onderdeel van fleetmarking. Bij fleetmarking maak je reclame met je eigen wagenpark. Het is een functionele manier van reclame maken. Je bent zichtbaar terwijl je gewoon aan het werk bent. Daarom is het belangrijk dat alles er perfect uitziet en je reclame helemaal past bij wat je wilt uitstralen. Alles in je eigen huisstijlkleuren. Je wilt een unieke uitstraling die bijdraagt aan jouw merkbekendheid. Zorg daarom voor een opvallende en duidelijk herkenbare belettering. Fleetmarking stopt niet bij het beletteren van een auto, bus of vrachtwagen. Accent verzorgt ook de signing van aanhanghangwagens, hoogwerkers, hijskranen of andere bedrijfsmachines. Zorg binnen jouw bedrijf voor een eenheid in de belettering van jouw voertuigen en machines passend bij je huisstijl.

Van aanhangers tot hoogwerkers

Accent heeft bij Hoogwerkt.nl de hoogwerkers, schaarhoogwerkers en hijskranen voorzien van reclame helemaal in de gewenste huisstijl. De grootste machine van Hoogwerkt.nl heeft een hoogte van maar liefst 30m! Bekijk hier de machinebelettering van Hoogwerkt.nl. Wil jij ook je hele wagenpark en machines in jouw gewenste stijl laten beletteren? Accent is gespecialiseerd in signing. We houden van creativiteit, persoonlijk contact en daadkracht. We leggen graag het accent op jouw zaak en we zorgen dat je met jouw signing onderscheidt van je concurrenten. Elk bedrijf is anders en uniek.

Maatwerk machinebelettering

Accent heeft veel ervaring in signing en adviseert je graag over de maat, kleuren en vorm van de bestickering. We zetten jouw ideeën om naar een prachtig ontwerp en zorgen dat de machinebelettering goed zichtbaar. Zet jouw machines in als promotiemiddel. We komen zelf inmeten en ons eigen montageteam komt op locatie de belettering plaatsen. Accent verzorgt niet alleen voertuigbelettering maar vele andere soorten binnen- en buitenreclame. Trek bijvoorbeeld de aandacht van jouw doelgroep met gevelreclame of fleur jouw vergaderruimte op met een prachtige fotowand. Er is zoveel mogelijk! Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Fleetmarking Hoogwerkt
Machinebelettering Hoogwerkt

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.