Motorstickers

Motorsticker.com maakt jouw motor origineel en persoonlijk d.m.v. stickers en rim-stripings. Deze zijn door motorsticker.com zelf ontworpen en beschikbaar voor ongeveer 450 (!) verschillende motoren. De stickers zijn hoogglanzend zodat het resultaat er uitziet als een gespoten lak. Met de bijgeleverde instructie zijn de stickers eenvoudig zelf te plakken.

Stickerproductie on demand

Accent is al jaren producent van de stickersets en doet dit ‘on-demand’. Voor de productie hebben we een API (koppeling) geschreven tussen de webshop van Motorsticker.com en onze printworkflow. Zo kunnen we efficient werken en verliezen tot een minimum beperken.

Het voordeel van deze productie on demand is dat Motorsticker.com geen voorraad hoeft te houden, wat betekent dat de klant pas productiekosten betaalt op het moment dat hij het ook verkocht heeft. Stickers verouderen dus ook niet, waardoor er geen voorraadderving optreedt. Motorsticker.com is dus ook flexibeler in het aanpassen van een ontwerp.

Kleurenbeheer

Samen met Motorsticker hebben we de kleuren van de stickers zorgvuldig gematched met de originele motorkleuren. Met ons colormanagementsysteem kunnen we 100% kleurbetrouwbaar en snel in hoge kwaliteit produceren.

We printen, lamineren, snijden, pellen, knippen en verpakken de stickersets zodat Motorsticker.com ze direct naar de klant kan versturen.