Reclamedrukwerk van hoge kwaliteit

Reclamedrukwerk is een vorm van offline communicatie. Dit was vroeger de enige manier om reclame te maken voor je bedrijf. Tegenwoordig gaat de meeste communicatie en marketing online. Toch heeft offline communicatie nog steeds heel veel voordelen. Een brochure, folder of magazine is veel persoonlijker, wordt langer bekeken of gelezen en blijft langer aanwezig. Juist in deze tijd val je meer op door gebruik te maken van reclamedrukwerk! Ontwerp zelf je reclamedrukwerk of laat dit door Accent doen. Wij geven je graag advies.

Flyers

Flyeren is al een oud reclamemiddel dat nog steeds heel effectief is. De kosten van een flyer zijn relatief laag waardoor het uitdelen of verspreiden van flyers nog steeds populair is. Je kunt kiezen uit verschillende maten, bedrukkingen, dikte en afwerkingen. Voeg bijvoorbeeld een kortingsbon toe zodat je weet welke klanten er via de flyer bij je terecht zijn gekomen. Bij Accent is het ook mogelijk om je flyers te laten verspreiden in een bepaalde regio in Nederland. Wij helpen je graag! Neem contact op voor advies.

Folders

Naast flyers zijn folders een zeer effectief marketinginstrument. Geef ze mee tijdens een beurs, open dag of evenement. Het verschil met een flyer is dat een folder altijd één of meerdere vouwen in het vel papier heeft. Als je veel informatie met je doelgroep wilt delen kies dan voor een folder. Folders zijn ook heel geschikt voor uitnodigingen of menukaarten.

Wij bedrukken folders in verschillende formaten, vormen en afwerkingen. In A3, A4 of A5. Staand of liggend. Mat, glanzend of ongecoat. Laat je door ons adviseren!

Brochures

In ons digitale tijdperk is juist het uitdelen of laten bezorgen van brochures een goed middel om je bedrijf te promoten. Een brochure is tastbaar en leest prettiger dan een online tekst. Ideaal als meegever tijdens een verkoopgesprek of om uit te delen op beurzen, in winkels of instellingen. In tegenstelling tot een flyer en folder bestaat een brochure uit meerdere pagina’s die aan elkaar worden geniet, gelijmd of gebonden. Je kunt hier veel informatie in kwijt. Er is voldoende ruimte om alles over je bedrijf, producten of diensten te vertellen.

Magazines

Geef je doelgroep een blik achter de schermen, informeer ze over belangrijk nieuws, presenteer je jaarverslag of laat je mooiste projecten zien. Magazines drukken we standaard in A4 of A5 formaat. Van hoge kwaliteit in full colour. Wil je een meer professionele uitstraling kies dan voor wat zwaarder papier met glans. Vergeet niet na te denken over de bindwijze. Ga je voor een geniet magazine, ringband (wire-o-verbinding) of lijmbinding? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reclamedrukwerk voor beurzen

Beurzen zijn bij uitstek geschikt om in contact te komen met potentiele klanten. Zorg daarom dat je opvalt met de juiste signing en reclamedrukwerk. Naast de aankleding van je beurstand is het belangrijk de bezoekers iets mee te geven. Zo kan de ontvanger op een later tijdstip rustig alle informatie nog eens bekijken en lezen. Deel flyers uit, leg folders of brochures neer of geef een magazine mee. Accent kan voor jou een compleet beurspakket aanbieden van beurswanden, rolbanners, beachvlaggen, displays tot balies en LED-verlichting. Trek de aandacht met jouw beursstand!

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.