Bedrijvenkring

Bedrijvenkring Putten kreeg onlangs een nieuwe huisstijl. Voor de feestelijke ‘noot’ deelden wij tijdens de presentatie verrassingsdoosjes uit. In de doosjes zat iets lekkers én een codekaartje. Met het codekaartje konden leden van de Bedrijvenkring Putten via onze website – helemaal gratis – een gepersonaliseerde pepernotenpot aanvragen.

Heel Putten aan de pepernoot

Massaal maakten bedrijven in Putten gebruik van het codekaartje! Voorzitter van de Bedrijvenkring Putten, Aart Kous (Jecor Professioneel), ontving als eerste de pepernotenpot met zijn eigen naam er op. Ook andere Puttense ondernemers hebben inmiddels hun gepersonaliseerde pepernotenpot op de balie staan. “Laat hem nog even staan, misschien vullen wij hem nog aan!” aldus Sinterklaas.

Pepernotenpot aanvragen (op=op)

Ben jij lid van de BK Putten en wil jij ook graag een pot met pepernoten met jouw naam erop? Dat kan (nog). Stuur ons een berichtje , dan komt de Accent Piet gauw naar jullie toe.
Nieuwe leden welkom!
Een nieuw lid aanbrengen in de BK Putten? Haal snel het verrassingsdoosje met codekaartje bij ons op en maak een ander bedrijf blij. We zien je graag bij Accent Graficenter, Hoge Eng Oost 24 in Putten.