Skwirrel

Klanten van Skwirrel handelen in technische producten, niet in data. Dus moeten die data doen wat die klanten willen en niet te veel tijd en moeite kosten. Skwirrel springt voor haar klanten in de bres en temt hun data. Skwirrel is het gebruikersvriendelijkste systeem voor het classificeren van producten.

Stop met puzzelen!

Skwirrel wil haar naamsbekendheid en omzet verhogen en heeft ons gevraagd daarvoor een plan te maken. We ontwikkelen voor Skwirrel een campagne ‘Stop met Puzzelen!’ met de bekende Rubix-cube. Het oplossen van een Rubix-cube is een behoorlijke puzzel. Maar niet voor Skwirrel want Skwirrel lost ingewikkelde puzzels in een handomdraai op. Dus, stop met puzzelen. Laat het over aan Skwirrel!

Rubix cubes

De Rubix-cube komt terug in een animatie op de website, howto-filmpjes en de folder. We schrijven de teksten voor de folder, website en direct marketing via print en e-mail. Ook hebben we echte Rubix cubes aan zes kanten gepersonaliseerd om op beurzen prospects te triggeren en interesseren. Voor de kubussen hebben we een passend doosje gemaakt met een beschrijvend inlay-foldertje.