Webdesigner Senan

Senan is een ervaren online designer, afgestudeerd HBO interaction en user experience. Zijn passie is ontwerpen en realiseren van websites en webshops met de best mogelijke ervaring voor de gebruiker en de hoogst haalbare conversie.

User experience

‘Verleiden zonder te misleiden; Hoe kunnen we op de meeste eenvoudige manier de gebruiker de informatie bieden die hij zoekt. Of, hoe kunnen we de potentiële klant zo goed mogelijk helpen bij de verkoop van producten of diensten. In een gesprek met de klant wil ik het doel van de website en de achtergrond van de klant scherp hebben. Vervolgens identificeren we de doelgroep(en) en bespreken we de content. Met deze informatie ontwerp ik een wireframe of klikbaar prototype en overleg het concept met het online-team.’ Senan vervolgt: ‘Inmiddels heb ik bij Accent al diverse websites gerealiseerd waaronder vloerenhuisputten.nl en hetcoi.nl. Op dit moment lopen er diverse mooie projecten waaronder de restyling van een tweetal online kledingwinkels en een landelijk platform voor evenementen.’

Google Adwords

Naast webdesigner is Senan gecertificeerd Google Adwords specialist om traffic naar de website te vergroten en maximaal rendement uit een marketing-euro te halen. Senan gaat samenwerken in het online-team van Accent communicatiemakers bestaand uit een php-programmeur en een online marketeer.

Foto: selfie Richard 11 april 2017

Bel   0341-357777 of neem contact op voor een vrijblijvend advies

8 + 5 =