Grafisch ontwerp

Aanhanger belettering

Ben je veel onderweg met je aanhanger dan is het bestickeren van je aanhangwagen een mooie manier om reclame te maken. Je zet je aanhanger in als een rijdende reclamezuil. Zorg voor een opvallende en duidelijk herkenbare belettering die bijdraagt aan jouw merkbekendheid. Accent heeft veel ervaring in signing en adviseert je graag over de maat, kleuren en vorm van de bestickering. We zetten jouw ideeën om naar een prachtig ontwerp en zorgen dat de aanhanger belettering goed zichtbaar is. Zet jouw aanhanger in als promotiemiddel!

Fleetmarking

Aanhanger belettering is een onderdeel van fleetmarking. Bij fleetmarking maak je reclame met je eigen wagenpark. Het is een functionele manier van reclame maken. Je bent zichtbaar terwijl je gewoon aan het werk bent. Daarom is het belangrijk dat alles er perfect uitziet en je reclame helemaal past bij wat je wilt uitstralen. Alles in je eigen huisstijlkleuren. Zorg binnen jouw bedrijf voor eenheid in de belettering en laat je aanhangwagens, wagenpark, machines of hoogwerkers bestickeren in dezelfde stijl passend bij wat je als bedrijf wilt uitstralen.

Tijdelijke belettering

Heb je een tijdelijke actie en wil je deze laten zien op je aanhangwagen? Het is mogelijk om bij een promotionele actie te kiezen voor belettering die makkelijk te verwijderen en te vervangen is. We gebruiken dan een lijm-laag die eenvoudig te verwijderen is of je kunt kiezen voor magneetstickers (als de ondergrond hiervoor geschikt is). Laat je door Accent adviseren en we zorgen er samen voor dat jouw tijdelijke actie opvalt.

Ontwerp en advies aanhanger belettering

Het makkelijkst is om even langs te komen met de aanhanger zodat wij kunnen zien welk plaatmateriaal de aanhanger heeft. We bespreken dan direct de mogelijkheden en gaan dan voor je ontwerpen. Onze bestickering is duurzaam en weersbestendig zodat je lange tijd kunt genieten van je mobiele reclame. Vakkundig en professioneel aangebracht. Accent verzorgt vele andere soorten binnen- en buitenreclame. Trek bijvoorbeeld de aandacht van jouw doelgroep met gevelreclame of fleur jouw vergaderruimte op met een prachtige fotowand. Er is zoveel mogelijk! Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.