De koningin van Zweden was op werkbezoek in Nederland. Dat is op zichzelf nog niet zo spannend. Wat wij wél spannend vinden, is dat zij drukwerk van Accent vastheeft, in beeld, fullscreen! Dat vinden wij nieuws. 🙂

Zweeds accent

Wij ontwerpen en drukken al vijftien jaar de Sverige Kuriren. De wat? De Sverige Kuriren is een magazine dat uitgegeven wordt door de Zweeds-Nederlandse vereniging. Het tijdschrift staat in het teken van Zweden (in Nederland). Leden van de vereniging ontvangen Sverige Kuriren vier keer per jaar in de brievenbus.

Acc’nt 0p TV (een soort van…)

Maandag 5 januari 2015, was een herhaling op TV te zien van ‘Blauw bloed’. Daarin spotten wij koningin Silvia van Zweden met nr. 14-2 van Sverige Kuriren in haar hand. Zij was op een Zweedse markt en vroeg bij de stand van de vereniging of zij dat was op de voorkant (ja!) en nam vervolgens een exemplaar mee. Alstublieft Silvia, met plezier en trots voor u gedrukt!

Eerst zien, dan geloven!

Wil je met eigen ogen zien dat koningin Silvia ‘ons’ blad in handen heeft? Kijk dan het volgende filmpje (bij minuut 14.19 om precies te zijn!).