autobelettering

Autobelettering

Wil je werken aan zichtbaarheid onderweg? Laat je auto beletteren. We doen dit voor tal van zakelijke opdrachtgevers in heel Nederland. Welk merk of type auto je ook rijdt. Vergroot je naamsbekendheid met autobelettering. Kies voor alleen een logo, je bedrijfsnaam of laat je auto volledig inpakken (wrappen). Heb je een tijdelijke actie en wil je de bestickering op je bedrijfsauto hier op kunnen aanpassen, ga dan voor magneetstickers. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Accent heeft veel ervaring in voertuigbelettering, van auto belettering tot machinebelettering.  

Car wrapping

Ga een stapje verder en kies voor carwrapping. Dit houdt in dat we de auto met folie als het ware inpakken (wrappen). We kunnen de folie voorzien van elke kleur, bedrukking en belettering. Bijkomende voordelen: carwrapping biedt een goede bescherming van de autolak én is makkelijk te vervangen of te verwijderen. Ontdek de mogelijkheden van het beletteren of wrappen van je auto. Neem hiervoor contact met ons op!

Advies autobelettering

Zorg bij het ontwerp van de autobelettering dat er niet teveel informatie op staat. De valkuil is vaak dat men zoveel mogelijk wil laten zien wat je allemaal kunt doen voor je klanten. Dit wordt op het voertuig te druk en onoverzichtelijk, waardoor je boodschap uiteindelijk helemaal niet overkomt. Focus je daarom op één duidelijke boodschap en vermeld je bedrijfsnaam en/of website. Een opvallend ontwerp met weinig tekst en een leuke, relevante afbeelding heeft meer effect. Denk er wel aan dat als je alleen je bedrijfsnaam laat zien, het niet altijd duidelijk is wat je als bedrijf doet. Een korte tekst over wat je doet is daarom wel aan te raden.

Voordelen bestickering van je bedrijfsauto

Als je op de snelweg rijdt kan je ze bijna niet missen: auto’s en bestelbussen met reclamestickers. Door het bestickeren van je bedrijfsauto bereik je iedereen die onderweg is. Sta je in de file of sta je geparkeerd, je wordt gezien. Met autobestickering val je op. Het is een effectieve manier van reclame maken. Je komt profesioneel over en het vergroot je naamsbekendheid. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en zet je bedrijfsauto in als rijdende reclame.

autobelettering

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.