Goede Reede 1, Harderwijk

Ons nieuwe kantoor-/bedrijfspand wordt gerealiseerd aan de Goede Reede 1 in Harderwijk. Het wordt een duurzaam pand op een zichtlocatie in een bosrijk werklandschap.

Uitstekend bereikbaar

De locatie is uitstekend bereikbaar. Door de directe ligging aan de A28 (afslag 12), zijn Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Uddel, Zeewolde en Nijkerk aan te rijden in 10 minuten. Zwolle, Lelystad en Amersfoort binnen 25 minuten. Bij het pand is ruime parkeergelegenheid. Openbaar vervoer is vlakbij; bushalte is 100m. en treinstation ongeveer 1000m.

Duurzaam en energieproducerend

Het pand krijgt een zeer goed geïsoleerde schil. De wanden hebben een warmteweerstand (Rc) van 7 en het dak zelfs 8! Dit is respectievelijk 55 en 33% beter dan voorgeschreven volgens huidige bouwbesluit. Om het pand te voeden wordt geïnvesteerd in 320 zonnepanelen. 113 stuks zijn nodig om het pand energieneutraal te maken (EPC=0). De overige 207 zonnepanelen leveren de stroom terug aan het net.

Aardwarmte en warmteterugwinning

Het hele pand is voorzien van vloerverwarming; Op de begane grond in de gevlinderde vloer en op de verdiepingsvloer en de cementdekvloer. De warmte en koeling worden opgewekt middels gesloten Alpha Innotec aardwarmtepompen. De balansventilatie is van Spirair en uitgevoerd met warmteterugwinning. De energievraag is dan ook bijzonder laag en het werkklimaat uitstekend! Het pand krijgt van RVO een groenverklaring.

De bouw

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.