Wat PDF is weet je waarschijnlijk wel: een Portable Document Format, ooit in het leven geroepen om documenten veilig en digitaal te delen. Nieuw is dat daar nu de i van ‘interactief’ aan toegevoegd is. Documenten worden er makkelijker en aantrekkelijker van. Wij bieden je het maken van een iPDF graag als dienst aan, maar eerst wil je natuurlijk weten wat je eraan hebt!

Een tweede leven

Als je bijvoorbeeld een gedrukte versie van een tijdschrift of nieuwsbrief hebt, dat je ook op je website wilt publiceren, dan biedt iPDF uitkomst. Het maakt jouw papieren blad digitaal lees- en bladerbaar. Wil je jouw klanten een formulier digitaal in laten vullen? Dat kan ook, met iPDF krijgt het papieren exemplaar er een tweede leven bij.

Kennis en kunde

Het vraagt wat handigheid in het werken met Adobe en het vormgevingsprogramma InDesign (ID) maar dan heb je ook wat. Geen nood! Wij kunnen het ook voor je doen. Graag zelfs. Voor ons kent iPDF geen geheimen meer. Voor wie denkt dat iPDF veel weg heeft van een online webformulier, dat klopt. Het verschil zit hem in een meer vertrouwde omgeving bij iPDF.

De meerwaarde van iPDF

Het interactief maken van je documenten zorgt voor een aantal voordelen:

  • Minder papierverbruik
  • Makkelijk in te vullen formulieren
  • Snelle verwerking van informatie
  • Service naar je klanten
  • Nog meer iPDF?

Heb je na het lezen over iPDF nog een vraag? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag (nog) meer over.