Onze missie en visie

 

Missie

Samen zijn wij marketing service provider voor het MKB. Onze klanten bouwen op ons bij de communicatie tussen (merk)identiteit en (klant)relaties. Betrokken, innovatief en integer.

Visie

Wij denken dat door alsmaar toenemende concurrentie grote behoefte ontstaat om onderscheidend vermogen te positioneren. Goede producten verdienen een goede positionering. Door de behoefte van het inzetten van meerdere communicatiekanalen tegelijk (crossmedia) heeft de marketeer of ondernemer behoefte aan een rechterhand als klankbord en regisseur voor de uitvoering van corporate en (geïntegreerde) marketingcommunicatie. Samen ontwikkelen we marketingstrategie. Accent levert regelcapaciteit, mensen en middelen.

Als adviseur, regisseur en producent ontzorgen wij in de communicatiebehoefte van onze klant door verbinden van de juiste kennis en productiemiddelen. Door ons creatieve en strategisch netwerk van professionals zijn wij flexibel en leveren onderscheidend vermogen in de gehele communicatieketen. Doordat we blijven ontwikkelen en trends volgen kunnen wij kansen in de markt benutten, voor onszelf en onze klanten. Onze efficiënte werkwijze en passende duurzame investeringen zorgen voor maximaal rendement met een minimale footprint.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.