Ontwerp

De grafisch vormgevers in onze studio zorgen voor een ontwerp met een treffende visualisatie van jouw marketingboodschap. Desgewenst verzorgen we het ontwerp van uw totale campagne; Van huisstijl tot en met de toepassing daarvan o.a. in een website, drukwerk waaronder flyers, folders, reclamefolders en signing zoals autobelettering, buitenreclame en beursreclame. Onze vormgevers zorgen voor een herkenbare stijl die aansluit bij uw doelstellingen.

Vormgeving

U de marketingideeën, wij de uitvoering. Wij zetten uw ideeën om naar een concreet en creatief ontwerp dat bijdraagt aan uw doelstellingen; offline, online of beide (crossmediaal). Onze grafisch ontwerpers denken met u mee over de inzet van de juiste communicatiemix: digitaal drukwerk, website en signing.

DTP

Ondersteuning nodig bij het bewerken en opmaken van documenten voor onder meer drukwerk, banners, advertenties en narrowcasting? Schakel een dtp-er in van de CommunicatieMakers van Accent in Putten. We werken secuur en efficiënt. En we zorgen voor de juiste aanlevering van uw document bij kranten en magazines. Handig voor u, geen omkijken naar.

Fotografie

Hoe krachtiger de beelden, hoe sterker uw marketingboodschap. We nemen dan ook slechts genoegen met de beste beelden voor uw flyer, poster, magazine, website of ander middel. Tal van foto- en beeldarchieven staan tot onze beschikking.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.