Grafisch ontwerp

Parkeerborden

Parkeerborden zorgen voor duidelijkheid op je bedrijfsterrein. Er niets vervelender als ongenode gasten op jouw parkeerterrein de auto parkeren. Laat daarom duidelijk zien dat de parkeerplaatsen horen bij jouw bedrijf. Zet je logo of bedrijfsnaam op het parkeerbord. Vooral bij verzamelpanden is het handig om te weten welke parkeerplaatsen er bij welk bedrijf horen. Het kan ook zijn dat je prive parkeerplaatsen of juist parkeerplaatsen voor bezoekers duidelijk zichtbaar wilt hebben. Zorg dat de regels omtrent parkeren op jouw terrein duidelijk is. Accent helpt je hier graag bij.

Gepersonaliseerde parkeerborden

Wil je een parkeerbord met eigen logo of bedrijfsnaam? Kies uit verschillende soorten parkeerborden en laat ze bij ons bedrukken in je eigen huisstijl. Elke bedrukking is mogelijk. Denk aan parkeerbord gereserveerd, parkeerbord elektrische auto, parkeerbord bewoners, parkeerbord eigen terrein, parkeerbord invalide, parkeerbord directie, parkeerbord bezoekers, parkeerbordje personeel, parkeerbord met een kenteken, niet parkeren bord en parkeerbord voor fietsers en brommers. Al onze parkeerborden zijn duurzaam en van uitstekende kwaliteit.

Verwijsborden in jouw huisstijl

Parkeerborden zijn verwijsborden buiten je pand. Deze moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij je huisstijl. Kies voor de juiste kleuren, vormen en lettertypes. Vergroot je herkenbaarheid met bewegwijzering en laat je gasten niet dwalen door en om je pand. Accent helpt je hierbij. Wij leveren en plaatsen alle soorten bewegwijzering voor in je pand of op je bedrijfsterrein.

Zichtbaarheid met buitenreclame

Alle reclame aan of in je pand dragen bij aan je zichtbaarheid en herkenbaarheid van je onderneming. Voer daarom je huisstijl consistent door in al je signing van parkeerborden, gevelreclame tot reclamevlaggen. Accent levert en plaatst alle signing zelf. Snel en vakkundig door onze ervaren specialisten. Laat je signing over aan Accent en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.