Grafisch ontwerp

Reclamevlaggen

Zorg dat bezoekers en voorbijgangers je zien! Hang of zet reclamevlaggen neer bij evenementen en beurzen. Of plaats ze bij de deur van je bedrijfspand of winkel. Accent kan je vlaggen bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een promotionele actie. Enkelzijdig of dubbelzijdig. Combineer ze met onze textieldoeken voor op de gevel. Alles in één stijl. De soorten reclamevlaggen die wij het meest bedrukken zijn gevelvlaggen, beachvlaggen en banniervlaggen. Het is ook mogelijk om vlaggen op maat te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Reclamevlaggen bedrukken

Vlaggen zijn van licht materiaal en te bedrukken met full color prints. Vlaggen trekken al van een afstand de aandacht. Ideaal als buitenreclame, maar ook zeer geschikt voor binnen. Hang een vlag aan je pand om extra op te vallen. Creëer hiermee meer herkenbaarheid van je merk of plaats de vlag voor extra promotie van je actie. Wil je advies over het materiaal, de soort of maat van de vlag, mail of bel ons.

Beachvlaggen

Beachvlaggen worden niet alleen maar bij strandevenementen gebruikt. Het grote voordeel van deze vlaggen is de mobiliteit. De vlaggen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt ze krijgen met een pin om in de grond te zetten of een voet om los in de ruimte te plaatsen. Zet de strandvlaggen voor je winkel of bedrijfspand voor promotionele acties of gebruik ze binnen bij beurzen en in showrooms. Beachvlaggen zijn er in verschillende vormen: druppel, rechtmodel, rond of half rond.

Banniervlaggen

Banniervlaggen, ook wel mastvlaggen genoemd, zijn langwerpig en voorzien van jouw gewenste afbeelding of tekst. Dit kan een logo, bedrijfsnaam of promotie zijn. Door het grote oppervlak is er meer ruimte om je boodschap te bedrukken. Hijs de banniervlag in de vlaggenmast en jouw boodschap is altijd goed in beeld. Dit komt door de horizontale houder aan de bovenkant van je vlag. Als je nog geen banierhouder hebt, kun je die erbij bestellen.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.