Grafisch ontwerp

Reclamezuilen

Laat je bezoekers weten dat ze bij het juiste pand zijn door een reclamezuil te plaatsen langs de oprit. Jouw bedrijfsnaam en logo zijn direct herkenbaar. Juist bij verzamelgebouwen zijn zuilen erg handig. Elke onderneming in het pand heeft zijn eigen plek op de reclamezuil. Het is een mooie toevoeging aan andere buitenreclame zoals gevelreclame of belettering. Reclamezuilen worden in de grond verankerd en zijn in de meeste gevallen dubbelzijdig. Ze hebben een spatrand aan de onderkant tegen opspattend modder.

Soorten reclamezuilen

Reclamezuilen, ook wel pylonen of totems genoemd, zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een ovale/ronde zuil of een vlakke reclamezuil. Bij een ovale/ronde zuil heb je aan beide zijden een bolle afwerking. Voor het plaatmateriaal heb je de keuze uit acrylaat, polyester of dibond. Afhankelijk van je wensen en budget. Dibond is aluminium plaatmateriaal met daartussen een harde kern polythyleen.

Reclamezuil met LED-verlichting

De reclamezuilen zijn meestal hol aan de binnenkant, dus ideaal om verlichting in aan te brengen. Op deze manier wordt de reclamezuil van binnen uit verlicht zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Je kunt de reclamezuil kopen met of zonder deksel. Wanneer je kiest voor verlichting wordt de zuil altijd met een deksel, afdekkap, geleverd.

Zichtbaarheid en herkenning

Alle reclame aan of in je pand dragen bij aan je zichtbaarheid en herkenbaarheid van je onderneming. Voer daarom je huisstijl consistent door in al je signing van reclamezuilen, gevelreclame tot autobelettering. Accent levert en plaatst alle signing zelf. Snel en vakkundig door onze ervaren specialisten.

Vergunning nodig voor reclamezuilen

In sommige gevallen is er een vergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Wij kijken dit voor je na en helpen je graag bij de aanvraag met alle door de gemeente gewenste specificaties. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Grafisch ontwerp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.