Voorbeeld

Je hebt een adressenbestand van je klanten en je wilt hen een kaart sturen. De helft van de kaarten wil je rood en de andere helft wil je blauw en dan het liefst ook nog ieder met een eigen afbeelding, code of landingspagina.

De dikgedrukte woorden in dit voorbeeld zijn de zogenaamde ‘variabele data’: gegevens die telkens anders kunnen zijn en die door iedere vorm te vervangen zijn, met wat jij maar wilt. Met onze dienst ‘Printen variabele data’ kun je echt alle kanten op.

Precies gepast

Je kunt je voorstellen dat met het printen van variabele data de mogelijkheden eindeloos zijn en tóch is het heel persoonlijk. Hoe wisselend je informatie ook is, jouw klant ontvangt precies de informatie en beelden die op hem van toepassing zijn. Zolang jij je database tenminste op orde hebt. In een brief, kaart of flyer? Dat laten we aan jou over. Ook voor het maken van – we noemen er maar even twee – prijslijsten of programmaboekjes is VDP (variabele data-printen) heel geschikt.

Veiliger dan veilig

Wij voelen ons uiterst verantwoordelijk voor al jouw prints en drukwerk en gaan er vertrouwelijk mee om. Vanaf het moment dat wij het op de post doen, ligt de verantwoordelijkheid in handen van de postverspreider. Wil je veiliger dan veilig printen? In dat geval bieden wij onze dienst ‘beveiligd printen’ aan. Door het volgen van een speciale procedure garanderen we dan volledige veiligheid van jouw print(s).

Nog meer printen?

Heb je na het lezen over printen nog een vraag? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag (nog) meer over.