Accent levert binnenreclame op maat

De mogelijkheden voor binnenreclame zijn eindeloos. Het is een reclame-uiting die zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Kies voor een echte eyecatcher bij binnenkomst in je pand of een mooie fotowand in de vergaderruimte. Zet jouw boodschap om in visuele reclame binnen je bedrijfspand, showroom of winkel. Laat een goede indruk achter bij je bezoekers.

Belettering

Bij belettering voor binnen is er veel mogelijk. Denk aan freesletters, raambelettering, muurstickers of vloerstickers. Fleur die kale wand op met je logo in 3D stijl van PVC schuim, hout, RVS of acrylaat.

Fotowanden

Grote full colour afbeeldingen op wanden in kantoren, showrooms of restaurants. Sprekende wandbekleding die de aandacht trekt en de juiste sfeer neerzet. Op maat gemaakt. Accent plaatst fotowanden van airtex of kies voor slimframes met textiel.

Raamfolie

Jouw logo of reclame-uiting op glas. Dit kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van het pand. Een mooie full color print op je ramen om de aandacht te trekken van je voorbijgangers of kies voor een raamfolie voor je binnenwanden voor extra privacy.

Verwijsborden

Binnenreclame heeft ook functionele eigenschappen. Denk aan verwijsborden, kamerborden of etageborden. Laat jouw bezoekers niet dwalen door het pand, maar begeleid ze de juiste kant op.

Meer binnenreclame…

Naast belettering, fotowanden, raamfolie en verwijsborden zijn er nog veel andere mogelijkheden van binnenreclame. Denk aan lichtreclame, beursstands, banners en winkeldisplays. Accent kan alle visuele reclame voor binnen je bedrijfspand verzorgen helemaal naar jouw wens en in jouw huisstijl. Eerste gaan we samen zitten over wat er mogelijk is en wat je wensen zijn. Op basis hiervan maken wij een fantastisch ontwerp dat helemaal past bij je organisatie.

Totaalpakket signing

Accent kan een totaalpakket leveren van ontwerp tot visuele vormgeving. Een mooi logo achter je balie, je naam op je bedrijfspand of het bestickeren van je bestelbus. Wij ontwerpen, leveren en plaatsen alle reclame zelf. Van binnenreclame, gevelreclame tot autobelettering. Alles in jouw stijl.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.