Zichtbaar met buitenreclame

Alle reclame aan of in je pand dragen bij aan je zichtbaarheid en herkenbaarheid van je onderneming. Je laat mensen bewust en onbewust jouw merk zien. Dit kan op gevels, auto’s, evenementen of op je eigen bedrijfsterrein. Er is oneindig veel keus in buitenreclame. Denk aan vlaggen, textieldoeken, gevelreclame en sponsorborden. Accent geeft je graag advies over het inzetten van buitenreclame om je naamsbekendheid te vergroten. We houden hierbij natuurlijk rekening met de huisstijl van je bedrijf of winkel.

Gevelreclame

Met je naam of logo op het bedrijfspand val je direct op bij bezoekers en voorbijgangers. Creëer zichtbaarheid met gevelreclame door het plaatsen van freesletters, doosletters, lichtbakken of reclameborden.

Belettering

Belettering is een heel breed begrip. Eigenlijk alles wat je voorziet van tekst- en beeldmateriaal valt eronder. Het is een effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf.

Textieldoeken

Val op met jouw reclame door deze te printen op textiel en hang deze op aan je gevel, op steigers, dranghekken, reclamemasten of bouwhekken. Maak reclame voor jouw bedrijf bij evenementen, bouwplaatsen en langs de weg.

Reclamezuilen

Reclamezuilen, ook wel pylonen of totems genoemd, plaats je langs de oprit of bij de ingang van het pand. Zorg dat je bezoekers weten dat ze bij het juiste pand zijn. De zuilen zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Vlaggen

Vlaggen zijn van licht materiaal en te bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Vlaggen trekken al van een afstand de aandacht. Ideaal als buitenreclame, maar ook zeer geschikt voor binnen. Beachvlaggen, banniervlaggen of gevelvlaggen.

Parkeerborden

De parkeerborden op je bedrijfsterrein moeten niet alleen functioneel zijn. Het moet ook passen bij je huisstijl. Kies voor de juiste kleuren, vormen en lettertypes. Accent geeft graag passend advies voor duidelijke en herkenbare parkeerborden.

Totaalpakket signing

Accent kan een totaalpakket leveren van ontwerp tot visuele vormgeving. Een mooi logo achter je balie, je naam op je bedrijfspand of het bestickeren van je bestelbus. Voer je huisstijl consistent door in al je signing. Wij ontwerpen, leveren en plaatsen alle reclame zelf. Snel en vakkundig door onze ervaren specialisten. Je hoeft dus niet zelf in de stijgers of een andere partij in te schakelen. Laat je signing over aan Accent en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.