Verpakkingen bedrukken door Accent

Een bedrukte doos of verpakking voor relatiegeschenken geven de klant een echte merkbeleving. Jouw doelgroep ervaart je merk zoals jij het wil. Kies daarom voor een ontwerp dat past bij je bedrijf en huisstijl. Laat je verpakkingen bedrukken bij Accent. Wij adviseren je over het formaat, afwerking en kleuren. Volledig of gedeeltelijk bedrukt in een kleurenprint of zwart/grijze tinten. Glans of mat. Wij bedrukken dozen en verpakkingen in hoge kwaliteit in kleine en grote oplagen. Stuur je eigen ontwerp of laat je verpakking door Accent ontwerpen.

Verzenddozen laten bedrukken

Online bestellingen zijn sinds de coronacrisis enorm toegenomen. Steeds meer mensen bestellen hun producten via webshops en online winkels. Het persoonlijk contact is minder. Des te belangrijker om je klanten te verassen met een verzending waar extra aandacht aan is besteed. Het versterkt het positieve gevoel van je klant. Laat je producten daarom bezorgen in een mooie bedrukte doos helemaal in je huisstijl. Bedruk de doos met jouw naam, logo, slogan of passende afbeelding in een glansdruk of matte afwerking.

Bedrukte brievenbusdozen

Brievenbusdozen worden steeds populairder. Het is een ideale manier om bijvoorbeeld kleding, accessoires of samples te versturen. De kosten voor verzending zijn lager en omdat het doosje in de brievenbus past hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. Brievenbusdozen zijn er in de formaten A4, A5 en A6 met een bovenklep of een zijklep. Volledig bedrukt of kies ervoor om alleen de bovenklep te bedrukken. Accent bedrukt brievenbusdozen in hoge kwaliteit in full colour, zwart/grijs tinten of in een PMS kleur. Glanzend of mat gelamineerd.

Verpakkingen relatiegeschenken

Accent bedrukt een breed scala aan verpakkingen van relatiegeschenken. Denk aan wijndozen, bierverpakkingen, houten kisten, cadeautassen, gondeldoosjes, kerstpakketten etc. Je kunt het zo gek niet bedenken. Verras je relatie met een mooi geschenk in een professionele verpakking met jouw logo of slogan erop. Helemaal in je huisstijlkleuren. Speciale verpakkingen zijn er in kleine aantallen te verkrijgen of laat een groot aantal verpakkingen door ons bedrukken. Naast verpakkingen bedrukken wij displays en reclamedrukwerk als flyers, brochures en magazines.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.