Val op met voertuigbelettering

Rijden jouw bedrijfsauto’s door het hele land? Verhuur je hoogwerkers in de regio? Voertuigbelettering kan op alle bedrijfsmachines, vrachtwagens, bestelbussen, auto’s, aanhangers, boten of motoren. Of het nu gaat om een heel wagenpark of het beletteren van één auto. We denken graag met je mee om te zorgen voor de juiste belettering voor je voertuig. Val op met jouw voertuigbelettering!

Autobelettering

Zichtbaarheid onderweg met het beletteren van je auto! Accent ontwerpt en plaatst de bestickering. We kunnen je auto ook wrappen met folie in elk gewenste kleur en bedrukking. Zorg dat jouw mobiele reclame onderweg herkend wordt.

Machinebelettering

Zet jouw machines in als promotiemiddel. Het is een functionele manier van reclame maken. Je bent zichtbaar terwijl je gewoon aan het werk bent. Zorg daarom voor een opvallende en duidelijk herkenbare belettering.

Aanhangerbestickering

Ben je veel onderweg met je aanhanger dan is het bestickeren van je aanhangwagen een mooie manier om reclame te maken. Onze bestickering is duurzaam en weersbestendig zodat je lange tijd kunt genieten van je mobiele reclame.

Overal herkenbaar met voertuigbelettering

Als onderneming ben je veel onderweg en juist door het bestickeren van je voertuig zorgt ervoor dat je overal wordt herkend. Voertuigbelettering is daarom een van de beste manieren om reclame te maken. Accent gebruikt hoogwaardige kwalitatieve materialen zodat je er jarenlang plezier van hebt. Wil je alleen je logo, een tekst of de auto helemaal inpakken (wrappen)? Er is veel mogelijk. Laat jouw mobiele reclame opvallen!

Van ontwerp tot belettering

Het is bij voertuigbelettering belangrijk dat het ontwerp klopt. Elk voertuig heeft een andere vorm en je wilt dat de letters of het logo goed zichtbaar zijn. Daarom starten wij altijd met een ontwerp die past bij je wensen, huisstijl en het voertuig. Je kunt kiezen voor een logo, teksten of full color prints. We laten je voor het bestickeren altijd eerst zien hoe de belettering staat op je voertuig zodat er nog aanpassingen in het ontwerp gedaan kunnen worden. Wil je advies over het beletteren van je voertuig? Neem contact met ons op!

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.