Beletteren en reclame

Accent is allround in het beletteren, bestickeren, beplakken, belichten, verlichten en monteren van reclameuitingen op gevels, winkels, kantoren, voertuigen, beurzen, etc. Onderstaand een aantal voorbeelden van onze diensten.

Fleetmarking

Accent voorziet o.a. machines, motoren, aanhangers en boten van logo’s en teksten.

Projectinrichting

Accent werkt regelmatig samen met projectinrichters. Wij verzorgen bijvoorbeeld het aanbrengen van bijvoorbeeld folie op binnenwanden of grote full colour afbeeldingen op wanden in showroom of restaurants. Onderstaand een indruk van aangebrachte straalfolie, gesneden teksten i.c.m. full colourprints op alle verdiepingen in de kantoren van Tentoo in Amsterdam. Het geeft een moderne uitstraling en privacy in de ruimtes met behoud van het ruimtelijke effect.

Full Colourwanden

Voor bedrijven en projectinrichters verzorgt Accent het aanbrengen van grote full colour afbeeldingen op wanden in showroom of restaurants. Onderstaand een indruk van aangebrachte airtex folie van 12000x3500mm in het bedrijfsrestaurant van Open Doors in Ermelo.

Whiteboard wanden

Voor bedrijven en projectinrichters verzorgt Accent het aanbrengen van Whiteboardfolie op kantoorwanden. Onderstaand project is aan de Gatwickstraat in Amsterdam waar we over een breedte van 20m whiteboardfolie hebben aangebracht met een hoogte van 2700mm. Onze klant lekker kan ruim brainstormen of projecteren. We plakken whiteboard direct op bestaande wanden, glaswanden of gips. We kunnen ze naar wens met metaalhoudende folie plakken zodat magneetjes gebruikt kunnen worden.

We kunnen de wand eventueel voorzien van een afbeelding, een handig model, logo’s of andere inspirerende beelden 🙂

Autobelettering

We kunnen je bedrijfsauto voorzien van een logo, teksten en striping in je huisstijlkleuren. Je kan ook een stapje verder gaan, met carwrapping. Dit houdt in dat we je auto met folie inpakken (wrappen). We kunnen de speciale wrapfolie voorzien van een full colour maar ook een volledige matte of glanzende kleur  is mogelijk. Dat noemen we een colorchange.  Ook psychedelic folie is gaaf, waarbij je in het donker of juist in zonlicht bijzonder spectaculaire effecten krijgt.

LED frames

Accent ontwerpt, maakt en monteert LED-frames voor op wanden in showroom of restaurants.

Inspiratie op kantoor

Voor het Schippertje Ornamenten- en Lijstengieterij in Harderwijk heeft Accent een airtex-wand van 7000x2200mm aangebracht in het directiekantoor.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.