Professioneel huisstijl drukwerk

Een eigen huisstijl zorgt voor herkenbaarheid naar je (potentiele) klanten. Het is de eerste indruk van je organisatie. Deze huisstijl wil je terug laten komen in al je drukwerk. Denk bij huisstijldrukwerk aan visitekaartjes, afsprakenkaartjes of je briefpapier. Accent levert drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor Spot UV-lak op je visitekaartjes of laat ze lamineren voor extra stevigheid. Laat je eigen ontwerp bij ons bedrukken of laat het ontwerp aan ons over. We adviseren je graag over de beste keuze in afwerking of soorten papier. Je wilt immers dat je drukwerk er perfect uitziet.

Visitekaartjes

Bij visitekaartjes kun je natuurlijk kiezen voor de standaardmaat van 55 mm x 85 mm of ga juist voor een eigen formaat om extra op te vallen tussen die grote stapel. Denk aan vierkante visitekaartjes, dubbelzijdig of gevouwen. Hoe wil je de kaartjes afgewerkt hebben?  Spot UV-lak, lamineren of all-over vernis. Enkelzijdig of dubbelzijdig? Wij helpen je graag met de juiste keuze! Heb je zelf al een ontwerp? Dan zorgen wij dat deze in hoge kwaliteit wordt gedrukt.

Briefpapier

Briefpapier met je logo en gegevens helemaal in je eigen huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Je kunt bij Accent briefpapier bestellen in verschillende formaten en papiersoorten. Standaard 90 grams papier of ga voor dik papier tot 160 grams. A4, A5, A6 of een eigen formaat. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Accent bedrukt briefpapier van hoge kwaliteit met een eigen ontwerp of laat ons het ontwerp maken.

Afsprakenkaartjes

Een afsprakenkaartje is een kaartje waarop je de datum en het tijdstip van de nieuwe afspraak schrijft. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een kapsalon, diëtistenpraktijk of nagelstudio hebt. Je herinnert je relaties hiermee aan haar afspraak en tegelijkertijd maak je gebruik van de kans om te laten zien waar je bedrijf voor staat. Een mooi marketingelement!  Ontwerp zelf je afsprakenkaartje of laat het door ons doen. Dan kiezen we samen voor de juiste afwerking en formaat.

Advies huisstijl drukwerk

Accent geeft je graag advies over jouw huisstijl drukwerk. We kijken naar de kleur, vormen en de uitstraling die het beste past bij jouw bedrijf. Wij nemen de tijd om samen te kijken welke vorm, afwerkingen en maten je nodig hebt. Naast huisstijl drukwerk kun je bij ons ook terecht voor reclamedrukwerk als flyers, folders, brochures en magazines.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.