Drukwerk

Al meer dan 25 jaar drukken en printen we zakelijk drukwerk en verenigings- en overheidsdrukwerk, in allerlei vormen en maten. Van huisstijldrukwerk als visitekaartjes en briefpapier tot het bedrukken van verpakkingen en displays. Als drukkerij produceren we drukwerk in onze eigen drukkerij in Harderwijk. Zowel traditionele drukpersen als moderne digitale drukpersen en printers staan direct ter beschikking. Of je nu drukwerk wilt in hoge of kleine oplagen, wij adviseren je graag! Ons aanpak? Gedegen en persoonlijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huisstijl drukwerk

Een eigen huisstijl zorgt voor herkenbaarheid naar je (potentiele) klanten. Het is de eerste indruk van je organisatie. Deze huisstijl wil je terug laten komen in al je drukwerk. Denk bij huisstijldrukwerk aan visitekaartjes, afsprakenkaartjes of je briefpapier.

Reclame drukwerk

Een brochure, folder of magazine is veel persoonlijker, wordt langer bekeken of gelezen en blijft langer aanwezig. Juist in deze tijd val je meer op door gebruik te maken van reclamedrukwerk! Laat je door ons adviseren.

Verpakkingen bedrukken

Een bedrukte doos of verpakking voor relatiegeschenken geven de klant een echte merkbeleving. Laat je dozen en verpakkingen ontwerpen en bedrukken bij Accent. Wij adviseren je over het formaat, afwerking en kleuren.

Displays

Displays zijn een mooie manier om in te zetten voor promotieacties op beurzen, in winkels op een evenement of in de wachtruimte. Accent produceert en bedrukt displays helemaal op maat in jouw huisstijl.

Duurzaam drukwerk

Wil je echt duurzaam drukwerk? Accent adviseert je dan graag het product Vibers. Dit materiaal is gemaakt van Olifantsgras. Vibers is prachtig papier met een natuurlijke uitstraling. Het is gemaakt in de oudste Nederlandse papierfabriek (anno 1618) en leverbaar in premiumkwaliteit papier en karton. We kunnen dit materiaal voor je bedrukken, snijden en laseren.

Nabewerking drukwerk

Meestal blijft het niet bij drukken alleen. We verzorgen ook de nabewerking. Denk aan binden, brocheren, vouwen, stansen, nummeren, verzamelen en insteken. Drukwerk garenloos of genaaid gebonden. Kies uit een soft- of hardcover. Wil je een luxe beschermlaag op jouw drukwerk? Kies dan voor verdeling,  zoals all-over vernis/lak voor een glanzende laag, spot-UV voor het extra laten opvallen van bepaalde delen met een glanzende laag of ga voor meer uitstraling en stevigheid door je drukwerk te laten lamineren. Zoals je leest is er veel mogelijk! Kies wat past bij het doel van je drukwerk en de huisstijl van je bedrijf. Laat je door ons adviseren.

Beveiligd printen

Wilt u een document beveiligd printen (secure printing)? We verzorgen dit voor tal van bedrijven. Of het nu gaat om jaarrekeningen, rapporten, portefeuilles, HR-gegevens, medische gegevens of juridische rapporten. Of om een ander vertrouwelijk document. We doen dit 100% veilig en discreet.

Volg ons op social media

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

CONTACT INFO

Accent Signing & Drukwerk - Calumma
[email protected]

Accent Plaatprinten en -frezen, lasersnijden en bouwtekeningen
[email protected]

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Home
Portfolio
Nieuws
Leren en afstuderen
Vacatures

Contact

 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.